Spill som hobby

March 2, 2017

game onlineDet er ingen regler for hva man kan ha som hobby. Noen strikker, syr, bygger modellbiler, driver med sport eller lignende, mens andre har litt annerledes hobbyer, som å samle på flaskekorker. Alle hobbyer er fine, for hele poenget med en hobby er at du skal gjøre noe du liker. Hvis du liker spill, for eksempel, så er spill den perfekte hobbyen.

Brettspill og kortspill som hobby

Brettspill trenger ikke bare å være en lek, men det er utvilsomt underholdende og morsomt å spille brettspill. Det vet alle som har spilt sammen med familien på hytta. Og man blir aldri for gammel til å spille brettspill. Noen vennegjenger møtes jevnlig for å spille brettspill som hobby, og dette kan bli ganske seriøst i lengden.Bridge har lenge vært et populært kortspill, selv om de fleste som spiller bridge i dag er litt eldre. Men spillet passer for alle, og det kan være verdt å lære seg. Andre kortspill, samt kabaler, kan også være en fin hobby.

Bingo som hobby

Bingo har også lange tradisjoner som hobby. Tidligere måtte man dra til en bingohall for å spille, og man kunne bare spille når det ble arrangert bingo. Alternativet var å spille med en liten bingomaskin hjemme, men det var ikke like sosialt. I dag har det blitt mye lettere. Selv om det fortsatt arrangeres bingo på ”gamlemåten”, har stadig flere oppdaget bingo på nettet. På nettet kan man spille når man vil, og så ofte man vil. Det sosiale aspektet med spillet er også ivaretatt, for de fleste bingosider har en egen chat der spillerne kan snakke sammen.

Konsollspill som hobby

Konsollspill er den mest populære hobbyen, spesielt blant gutter og unge menn. Eksperter sier at konsollspill delvis er årsaken til at færre unge drikker. Ungdommene sitter heller hjemme og spiller i stedet for å dra på byen.