Slik kan mobilen hjelpe deg når du skal trene

June 18, 2020

Sliter du med å sette deg treningsmål? Og synes kanskje det blir litt ensformig når du skal ut for å trene? Føler du også at du må ha noen form for ekstra underholdning når du drar ut døra? Da kan mobilen hjelpe deg! I denne artikkelen skal vi komme med noen eksempler på hvordan mobilen kan gjøre treningshverdagen din morsommere, og gjøre treningen til noe som du virkelig har lyst til å gjøre. Ved å gjøre dette får du deg en god rutine for hverdagen, og får mer overskudd og mestringsfølelse til å gjøre alt det andre som du gjør i hverdagen.

Få oversikt over fremgangen din

Det finnes en rekke apper der du kan sette deg treningsmål, du får også oversikt over mye aktivitet du er i og hvor mange hjerteslag du har i minuttet. Har du i tillegg en pulsklokke som er koblet til telefonen, vil du få aktiviteten og søvnmønsteret ditt. Mobilen kan også brukes til å laste ned apper med forskjellige treningsprogram. Her kan du følge øvelsene som gjør det lettere for deg å motivere deg selv til å gjøre noe. Du kan også ta såkalte «timer» der du følger noen som gjør øvelser, nesten som om du skulle ha tatt en time på et treningstudio.

Underholdning til joggeturen

Er du en av de som blir motivert til å trene ved å jogge deg en tur, vil kanskje mobilen være et godt verktøy til å høre på motiverende musikk. Det finnes også mange forskjellige produkter som kan få deg til å slappe av og nyte omgivelsene på joggeturen. Joggeturen trenger ikke å være stressende. Det skal tross alt være noe som er trening, men også motiverende. Om ingen av disse valgene er noe som du liker, er det beste bare å være i ett med naturen og fokusere på lydene som er rundt deg. Det er tross alt du som bestemmer treningen din.