Bryster som henger

November 9, 2017

Det er ikke uvanlig at brystene kan begynne å henge litt etter hvert – dette er noe de fleste går igjennom. Forandringen kommer selvfølgelig gradvis med alderen, men størrelsen har også mye å si på dette. Spesielt etter å ha født og ammet et par barn og også gått litt opp og ned i vekt kan dette være merkbart. Vi vet alle at dette er et helt naturlig fenomen, og det er ikke noe å skamme seg over. Det betyr allikevel ikke at det ikke kan påvirke selvtilliten til de fleste, men det er heldigvis enkelt å gjøre noe med det.

Et enkelt inngrep

Det er mange som vegrer seg for å fikse på utseendet ved hjelp av kirurgiske inngrep. Det er allikevel ulike grader av inngrep, og visse er både mindre synlige og simplere enn andre. Å ta et brystløft er ikke kun enkelt å gjøre – det innebærer også at du ikke behøver å sette inn noe ekstra med mindre du ønsker det. Løftet utføres ved at kirurgen flytter brystvorten, strammer opp brystene og fjerner overflødig hud. Brystene vil ende opp med å føles fastere og strammere uten at du har lagt til noe som ikke hører til i kroppen. Om ønskelig kan det også kombineres med forstørring, og gjør du dette samtidig er det bedre med tanke på antallet og størrelsen på arrene. For mange vil det imidlertid holde med et lite løft.

Gjør det hos en seriøs aktør

Det er mange som blir fristet til å gjøre inngrep billigere hos kirurger i utlandet, men dette er noe du kan komme til å måtte betale dyrt for senere. Mange opplever å bli svindlet og føler seg misfornøyde med resultatet. For andre igjen får det veldig alvorlige konsekvenser. Om noen gir deg et tilbud som virker for godt til å være sant er det kanskje det. Les deg derfor opp på klinikken du går til i forkant.

Lær deg å trives med egen kropp

Plastisk kirurgi er for mange den letteste løsningen, men ikke alltid den beste. Det første problemet er som nevnt dårlige inngrep, skuffende resultater og en lengsel etter mer. Enkelte ganger kan det være best å jobbe med og akseptere det vi har, fremfor å endre på det for kosmetiske årsaker. Flere kjendiser som Katy Perry, Emma Roberts, Jennifer Lawrence og Kate Upton har snakket åpent om deres hengende bryster, som de elsker! Det kan hjelpe å se at flere ikke ser dette normale fenomenet som noe som må fikses på lenger.

Finn den rette støtten

Det finnes mange ulike bher som former brystene til den formen du lengter etter. Se etter bher med god støtte og komfort til å holde ut hele dagen. Bher til store bryster trenger heller ikke å være forstyrrende og gammeldagse. Modeller som t-shirt bhen og balconette er to trendy modeller som gjemmer seg godt under en fin skjorte eller t-skjorte.