Skinnjakka er klassikeren som alltid redder antrekket

March 26, 2018

Uansett hva slags stil du velger er skinnjakka en sikker vinner. Plagget passer til absolutt alt og er et like godt valg til hverdags som til fest. Skinnjakka er et plagg som aldri går av moten, og investerer du i en kvalitetsjakke, har du et plagg du kan nyte godt av i flere år. Faktisk blir skinnjakka bare finere og finere jo eldre den blir.

Hvilken skal du kjøpe?

Skal du investere i et plagg som varer er det tryggeste å gå for sort. Fargetrendene endrer seg hele tiden, men sort kommer alltid til å vare forbundet med stil og klasse. Brun og marineblå er også forholdsvis trygge fargevalg. Når det kommer til skinnjakker får du som regel det du betaler for. Jo dyrere jakka er, dess bedre er kvaliteten på skinnet. De siste årene er det også flere designere som har begynt å bruke økologisk skinn. Dette er et veldig godt alternativ for de av oss som er opptatt av dyrevelferd, miljø og etikk.

Jakka til alle anledninger

Skinnjakka er alltid på lista over plagg menn bør ha i skapet. Det er ikke så rart. Denne jakka kan styles både opp og ned og passer til nesten alle anledninger; både arbeid, fritid, ferie og fest.Norske silikon som Petter Stordalen, Jan Thomas og Idar Vollvik har alle vist seg offentlig med skinnjakke. Enten i den klassiske, sexy, 50-talls-stilen med slitte jeans og hvit t-skjorte, eller den litt mer rocka varianten med knalltøffe biker-boots. Skinnjakka kler joggesko like bra som støvletter og converse. Du kan style den ned med en kul T-skjorte eller opp med en finskjorte. La fantasien få fritt spillerom, eksperimenter med solbriller, skjerf, hatter og hansker. Det viktigste er at du føler deg tøff og sexy.