Realiser drømmen om en golftur i dag

April 12, 2023

Nå kan du bare begynne og fullføre planleggingen av en skreddersydd golftur som dekker ethvert behov, uavhengig av ønsker. Få hjelp til å velge destinasjon, bane og hotell på samme side, og unngå unødvendige logistikkproblemer.

Opplev baner av beste kvalitet

Grip muligheten til å spille på baner av ypperste kvalitet. Her får man kjenne på følelsen av å slå gjennom en perfekt stelt fairway og se ballen trille over banen i en jevn og perfekt bevegelse. Vil man se golf på det høyeste mulige nivået kan man også legge til billetter til noen av de gjeveste og mest tradisjonsrike golfturneringene i verden, som The Open i Liverpool.

Mer enn bare golf

Etter en lang runde golf er det også tilrettelagt for avslapning til enhver smak. Golfklubbene byr i tillegg på utendørs restauranter, førsteklasses spa, eller kanskje en økt på treningsstudioet for de aller sprekeste. Mange av klubbene har også en rik tradisjon og går langt tilbake. Tilbudet kan justeres etter behov, så det finnes noe til både den som vil trene så mye som overhodet mulig og den som vil spille golf for så å nyte spa og god mat.

Klikk videre på nettet for tips for golfturer eller les mer om “The Open“.