Kle deg stilig for å føle deg bra

June 7, 2015

Der øynene er vinduene til sjelen, er klærne en refleksjon av ditt humør og personlighet. Det er tusener år siden klær kun var ment til å utføre sin opprinnelige funksjon – skjerme kroppen fra dårlig vær og skitne omgivelser. Siden den gang har klær vært en måte å vise hvem man er, som en CV, på en måte. Klærne representer mennesket som bærer dem, viser hans eller hennes lidenskaper og livsstil.

Tilbehør, en viktig faktor

Et rent antrekk kan være stilig, men i det 21. århundret er det tilbehøret som gjelder. Tilbehør er en viktig faktor nå om dagen – alt fra vester til dressen og caps til golfspillet eller en lommebok til dine viktige kort og penger. Alle elementer i din stil sier noe om deg som person, derfor er det viktig å kle seg bra for å gi et godt inntrykk til omverdenen. Nettbutikken Neckwear har et godt utvalg av tilbehør som passer til enhver anledning. Moteriktige menn vil sørge for å ha flere ulike tilbehør i skuffen ved klesskapet – det holder nemlig ikke med ett par mansjettknapper eller én type solbriller. Finn gode tilbud og de beste prisene, hamstre inn med tilbehør og føl deg bra.

Humøret påvirker klesvalget

Det er bevist at man velger ulike klær etter hvilket humør man har, og samtidig kan klesvalget vippe ditt humør i en eller en annen retning. Tar du på deg joggebukser, vil du ikke føle deg helt klar for et viktig møte. Har du på deg dress, vil du neppe ha lyst til å jogge. Derfor er det viktig å kle seg rett for anledningen. Har du planlagt en uformell tur på golfbanen, er det pikétrøyer og bukser som gjelder. Snakker vi middag med partnere, kan en litt løs skjorte og rette jeans skape en god atmosfære. Er du i dårlig humør er det bare å slenge på seg favorittplagget – rent psykologisk vil du føle deg bedre, selv om ingenting annet er forandret.