Få orden på kroppen slik at du kan trene riktig

December 14, 2021

Bakgrunn

Det å ha en aktiv livsstil er uten tvil et pluss for helsen i det lange løp. Det er dokumentert helsebringende, med tanke på både kondisjon, hjerte, og ikke minst holdning.

Likevel er det også her viktig å ta visse hensyn. For fysisk aktivitet er sunt, men også potensielt teknisk krevende. Her brukes store muskelgrupper, noe som kan lede til skader og smerter dersom det ikke utføres korrekt.

Skader

Dessverre har de fleste utøvere heller hovedfokus på intensitet, puls eller kalorier, i motsetning til sikkerhet og motoriske hensyn. Dette kan resultere i flere kroppslige problemer på lang sikt. Skulle man være så uheldig å pådra seg en skade, er det heldigvis hjelp å få.

Behandling

Nettopp dette er noe Naprapatlandslaget kan hjelpe til med. Som verdens største naprapatkjede kan bedriften skryte av blant annet spesialkompetanse innen muskel – og leddplager.

Gjennom en konsultasjon her opplever pasienter en nøye undersøkelse og fysisk analyse av ubehagets opphav, samt effektiv smertelindring som er tilpasset den individuelle pasientens behov.

Erfaring

Kjeden har mer enn 20 års erfaring innen feltet naprapati, og går inn for å møte alle pasienter med både kompetanse og medfølelse. De i alt 46 klinikkene kan nås over hele Norge og tilbyr et helhetlig behandlingstilbud.