Reis og spill golf i Stoke Park

July 23, 2022

Det finnes en rekke spennende destinasjoner hvor golfelskere kan spille, og mange tilbyr sports- og golfreiser på nett. Én av disse golfparadisene er Stoke Park, som ligger i idylliske Buckinghamshire sør-øst i England. Området er kjent for sitt åpne landskap og vakre natur, og ligger dessuten på listen over de ti beste golfbanene i området.

En unik opplevelse i godt selskap

Reisen passer utmerket for venneturer, en romantisk helgetur med kjæresten eller for ekteparet, så vel som en reise for hele familien. Her er det muligheter for å nyte både spa, trening, rekreasjon og god mat i tillegg til å spille golf ved Englands første Country Club, grunnlagt allerede i 1908. London ligger kun en halvtimes kjøretur unna for alle som ønsker å slå sammen golfturen med storbyopplevelser.

James Bond og golf

Ved Stoke Park kan du spille golf i James Bonds fotspor. Golfkonkurransen i Goldfinger fra 1964 ble spilt inn i Stoke Park, med Sean Connery i hovedrollen. Du kan enkelt skreddersy din egen pakkereise på nett. På denne måten kan du slå sammen god mat og golf med spennende historiske opplevelser og andre begivenheter. Følg denne linken for å bestille din reise til Stoke Park i dag!